Suomipop-meininki ei suinkaan lopu porteille! Festivaalin keskeisen sijainnin vuoksi juhlakansa saa nauttia tapahtuman ohessa koko kaupungin monipuolisesta tarjonnasta. Kesäinen Jyväskylä antaa mahdollisuuden kokea unohtumattomia kaupunkielämyksiä aivan festivaalin tuntumassa. 

#suomipopkaupunki on festarikansan ja paikalliset toimijat yhdistävä kampanja, johon Jyväskylän yritykset ovat heittäytyneet innolla mukaan! Tempaus tarjoaa loistavia tarjouksia mm. herkkujen ja hemmotteluiden muodossa - mahtavaa fiilistä unohtamatta!

Koe #suomipopkaupunki parhaimmillaan!

Street Food Bar Taikuri

Ravintola Taikuri tarjoaa tuoreista raaka-aineista valmistettua street foodia. Tuotteissamme käytämme aina mahdollisuuksien mukaan lähiruokaa ja laadukkaita raaka-aineita. Tule maistamaan jo perinteeksi muodostunutta Poppi-Burgeria vain Suomipop Festivaalin aikaan 12.-14.7.!
Street Food Bar Taikuri
Take T

Festivaalin keskellä on hyvä käydä viilentämässä itseään TakeT:n ainutlaatuisella SuomiPop jääteellä! Koe, kuinka laadukkaista raaka-aineista yhdistelty jäätee muuttaa väriään aivan silmiesi edessä. Kävelykadulla sijaitsevasta tee -kaupasta saat myös helposti maukkaita tee tuliaisia kotiin asti.
TakeT
Golden Day Spa & Salon

Ainutlaatuinen kauneushoitola jossa laatu, hemmottelu ja hyvä olo kohtaavat. Omistamme työpäivämme 11.-12.7 festivaalikansan ruskettamiseen. Varaa siis oma suihkurusketuksesi odottamaan kesän kuuminta festivaalia!
Suomipop-rusketus 30€ (voimassa 11.-12.7.18)

Golden Day Spa & Salon
TaitoShop

Meiltä saat tuliaiset kotiin, lahjat kamulle ja korut itselle! Jyväskylä kalsarit, suklaa korkkarit ja Ebba Masalinin kasvitaulutuotteet löydät meiltä. Nauti simasi tyylillä- tätä mukia ei ole joka Lyylillä! Jyväskylä muki 15,- ( 18,90) Lisäksi kesäevääksi suolaiset porosnaksit ja salmiakin himoon poronpapana salmiakkirakeet.
Tervetuloa! Ma-pe 10-18 la 11-15 Kauppakatu 25.
TaitoShop
Passion Food & Bar

Havaijin surffitunnelmaa henkivä Passion lainelautoineen ja palmupuineen takaa onnistuneen kesäisen tunnelman hauskanpidon ja hyvän ruoan sekä värikkäiden drinkkien parissa. Passionin sunnuntaibrunssi kruunaa ikimuistoisen Suomipop-viikonlopun. Pöydät notkuvat runsaista salaateista, maistuvista grilliruoista sekä lukemattomiosta muista herkuista.
Passion Food & Bar

Green EGG

Green Egg on täysin uudenlainen ravintola Jyväskylässä, joka tarjoaa värikästä, itsetehtyä ruokaa uskaliaalla otteella. Aidot, runsaat ja savuisat maut saavat vaikutteita Aasian ja Amerikan katukeittiöistä. Juomapuoli on maisteltu sopimaan mausteisten street-makujen kanssa, eli ei toki sovi unohtaa oluita, viinejä muita herkkujuomia! Maukas, aito ja uskalias ravintola Jyväskylän keskustassa, Kävelykadulla. Meiltä Suomipop Festivaalin ajan BBQ-RIBS 15€!

Green EGG
Arnolds SEPPÄ

Jyväskylän suussa sulavimmat herkut valmistaa ja tarjoaa Arnolds. Kehittelimme oman suomipop -donitsin nostamalla perinteisen cakemme tikkariksi ja verhoamalla rinkulan asianmukaisin värein- pop it up! Donitsitikkarit tulevat myyntiin festariviikolla!
Arnolds SEPPÄ
Lemmikkihotelli Doggies & Kitties

Tarjoamme -20% alennuksen kaikista lemmikkien lomista ajalle 12.-14.7.2018 SuomiPop festivaalien asiakkaille.
Valita voit koiralle päivähoidon, touhu,- hemmottelu,- tai lepoloman. Kissoille on tarjolla lepoloma.
Lemmikkihotelli Doggies & Kitties
Hollywood Bowling

Hollywood bowlingin muuttuu festareiden ajaksi Suomipop henkeen ja festarirannekkeella saat keilaradan puoleen hintaan. Tervetuloa pelaamaan!
Hollywood Bowling
Visit Jyväskylä

Bongaa Jyväskylän ravintolat, nähtävyydet ja käyntikohteet visitjyvaskyla.fi-sivuilta.
Visit Jyväskylä
Kirittäret

Jyväskylän Kirittäret on maamme menestyneimpiä urheilujoukkueita 16 SM-mitalillaan. Naispesäpallon kestomenestyjä lähtee tulevaan kauteen kirkastamaan SM-halliturnauksen hopeamitaleja Nalle Viljasen johdolla. Kirittäret tähtääkin tänä kesänä #yhdessähuipulle.

Kirittäret
JYP

Tervetuloa Jypinkylään! JYP myös mukana Suomipop Festivaalilla!

JYP
Suomipop Festivaalibussi

Bongaa, kuvaa ja tägää myös Jyväskylän virallinen Suomipop Festivaalibussi!
Suomipop Festivaali Bussi