INFO

FESTIVAALIALUE

Suomipop-festivaali järjestetään Kuusisaareessa, Oulussa.

SAAPUMISOHJEET

Oulu on helposti saavutettavissa linja-autolla, (matkahuolto, onnibus) junalla (Vr) tai lentokoneella (Norwegian, Finnair).

Kuusisaaren tapahtuma-alueen osoite on Raatintie, 90100 Oulu.

Oulun keskustasta sekä Oulun matkakeskuksesta tapahtuma-alueelle matkaa on noin 2 km.

Suosittelemme saapumaan tapahtuma-alueelle jalan, pyörällä tai julkisilla. Oulun joukkoliikenteen aikataulut löydät täältä.

Festivaalilla ei ole omaa pysäköinti- tai leirintäaluetta. Oulun keskustassa sijaitsee suuri parkkihalli, katso tarkemmat tiedot Kivisydämen parkkihallista täältä. Nallikarin Lomakylässä on sekä teltta-alue että caravan-alue. Matkaa Nallikarista Kuusisaareen on noin 3 kilometriä.

KATSO TAPAHTUMA-ALUEEN KARTTA TÄÄLTÄ!

TILAPÄISET LIIKENNEJÄRJESTELYT

Tapahtuman aikana Tuiran ja Kuusisaaren väliset sillat on suljettu. Kulku ohjataan kiertoreittiä, katso kiertoreittikartta TÄÄLTÄ. Kiertoreitti käytössä torstaina 12.7. klo 14.00-01.00, perjantaina 13.7. klo 12.00-01.00 ja lauantaina 14.7. klo 12.00 - 03.00. Muina aikoina sillat ovat käytettävissä.

IKÄRAJAT

Koko festivaalialue on K-18. Ikä on tarvittaessa pystyttävä todistamaan virallisella henkilöllisyystodistuksella.

LIPUT JA RANNEKKEENVAIHTO

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin festivaalialueen portilla sijaitsevissa rannekkeenvaihtopisteissä. Rannekkeenvaihto aukeaa joka päivä tuntia ennen porttien aukaisua. Ranneke mahdollistaa väliaikaisen poistumisen alueelta. Rannekkeenvaihtopisteissä vaihdetaan aina kyseisen päivän rannekkeita, ei ennakkorannekkeenvaihtoa. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle asiakkaalle. Ranneke kiinnitetään aina asiakkaan käteen suoraan. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

ENNAKKORANNEKKEENVAIHTO

Kolmen päivän perusliput ja kolmen päivän VIP-liput voi vauhtaa rannekkeiksi jo aiemmin festariviikolla ennakkorannekkeenvaihtopisteissä. Rannekkeet kiinnitetään aina suoraan käteen. Ennakkorannekkeenvaihtopisteet ovat Kauppakeskus Valkeassa Kesäkadulla ja Oulun Amarillossa (Kirkkokatu 15). Ennakkorannekkeenvaihto avoinna seuraavasti:

Kauppakeskus Valkea:

Tiistaina 10.7. ja keskiviikkona 11.7. klo 12-17
Torstaina 12.7. klo 10-13

Amarillo:

Tiistaina 10.7. ja keskiviikkona 11.7. klo 17-20
Torstaina 12.7. klo 13-15

Perjantaina 13.7. voit vaihtaa Amarillossa perjantain ja 2 päivän peruslippusi rannekkeeksi klo 11-16

Suomipop-festivaalin rannekkeella Valkean Sokoksesta -15% normaalihintaisista tuotteista!

NARIKKA

Tapahtuma-alueen ulkopuolella on narikka. Maksu 3 €/käynti.

RUOKAMAAILMA

SuomiPop tuo Ouluun mukanaan Suomen suosituimman festivaaliruokamaailman!

Nyt ensimmäistä kertaa Oulussakin järjestettävä SuomiPop Festivaali tuo matkassaan kattauksen Suomen suosituimpia festivaaliruokia, kun Kuusisaareen kurvaa lukuisa joukko ruokarekkoja. Kanaherkuista tulee huolen pitämään Kariniemen kotitilojen oma Kanavaanari Food Truck, maukkaimpia street food hodareita tarjoaa Butcher Hot Dogs and More ja mehevimmät artesaaniburgerit American Burger.

Grilliherkkujen ystäviä palvelee perinteikäs Festivaaligrilli ja Oulun kansallisruuan, känkyn, ystäviä hemmottelee Pizzeria Dennis! Paikallista väriä tapahtuman ruokamaailmaan tuovat ravintolat Puistola ja Zivago. Tänä vuonna erityistä huomiota on kiinnitetty kasvisvaihtoehtojen runsauteen ja täysin vegaaniseen ruokaan, jota tarjoilee Härkis Vegetarian Kitchen.

Dennis Festaripizzeria

Hyvää seuraa, rentoa tunnelmaa ja Suomen suosituinta musiikkia! Mikä olisikaan parempi tapa rentoutua kuin nauttia hellepäivänä ystävien kanssa Festaripizzeria Denniksen antimista? Onko lempipizzasi tulinen Mexicana, fressi alla Pollo, lihaisa Suprimo vaiko kesän uutuus Härkispizza? Festaripizzeria Dennis tarjoaa Oulun kansallisruokanakin tunnetun pizzan vastapaistettuna, valkosipulimurskan, pikantin chilin ja tuoreiden yrttien kera. Benvenuto!

Festarigrilli

Festarigrilli tarjoaa perinteisen festivaaliruoan jo yli 15 vuoden kokemuksella! Ruokateltastamme löydät grilliruokien klassikot – lihaisat makkaraperunat, suussa sulavat kanavartaat ja kebabin talon omien kastikkeiden kanssa. Vai miltä kuulostaisi kesän ehdoton herkku, voissa paistetut kuusamolaiset neulamuikut?

Tarjolla gluteenitonta ja maidotonta ruokaa.

American Burger Truck

Ruokarekkojen Ameriikan serkku, American Burger Truck, saapuu moottori jyristen paistamaan mehevimmät, maukkaimmat ja muhkeimmat burgerit mitä kaupungissa on nähty! Burgereidemme peruskivenä toimii ainutlaatuinen muhkea ja mehevä briossi, jonka täytämme toiveesi mukaan Black Angus -rotukarjapihvillä, BBQ-kastikkeilla, paahteisella pekonilla tai fressillä vegaanisella pihvillä. Lisäämme joukkoon talomme omat majoneesit, raikkaat ja rouskuvat kasvikset sekä suussa sulavat cheddarit. Rakkaudesta lajiin, teemme aitoon Ameriikan tapaan vain mahtavimpia burgereita!

Tarjolla laktoositonta ruokaa ja gluteenittomia annoksia.

Kariniemen Kanavaanari Food Truck

Kariniemen kotitilojen oma katuruokarekka saapuu Ouluun tarjoamaan Suomen suosituimmat kanaherkut Suomen suosituimman musiikin kanssa nautittavaksi! Kariniemen Kanavaanari Food Truck tarjoaa kanan ystäville valikoiman maukkaimpia kanaherkkuja niin pieneen kuin suureenkin nälkään aivan uudenlaisella otteella, aina 100% kotimaisesta kanasta. Tarjolla on artesaanibriossiin tehdyt mehevät kanaburgerit, tuliset wingsit, sormisyötävät ja raikkaat kanasalaatit talon omien kastikkeiden ja dippien kanssa.

Tarjolla laktoositonta ruokaa ja gluteenittomia annoksia.

Butcher’s Hot Dogs and More Food Truck

Hot Dog 2.0 – enemmän kuin nakkisämpylä! Päätimme tehdä hieman paremman version nakkisämpylästä ja niin New Yorkin katuruokaklassikko, hot dog, uudistui täysin käsissämme. Aloitimme valitsemalla hodareidemme pohjaksi pienleipomon kuohkean ja maukkaan sämpylän. Seuraavaksi korvasimme perusnakin valikoimalla Maakarit-artesaanimakkaroita. Lisäsimme sämpylän väliin myös laadukkaita lihoja, keittiömme kastikkeita ja makuja maailmalta – lopputulokseksi saimme joukon aivan uudenlaisia hot dogeja.

Tarjolla laktoositonta ruokaa ja gluteenittomia annoksia.

Kafferosteriet Löfbergs Street Café

Eurooppalaista tunnelmaa ja 112 vuoden kokemuksella tummaksi paahdettua kahvia tarjoilee Kafferosteriet Löfbergsin kahvila. Hengähdä hetkeksi festarihumusta ja siirry sivummalle nauttimaan kuppi kuumaa ja herkullisia artesaanileipomon leivonnaisia. Ota hetki aikaa itsellesi ja nauti antaumuksella sinulle valmistamastamme kahvista.

Härkis Vegetarian Kitchen

Tänä kesänä festivaalit ottaa haltuunsa Härkis Vegetarian Kitchen, tarjoten kesän parhaat festariherkut – täysin vegaanisesti! Aivan oikein! Ensimmäistä kesäänsä festareilla esiintyvä Härkis Vegetarian Kitchen tarjoaa 100 % vegaaniset katuruoat sekä vegaanisia versioita vanhoista klassikoista, että täysin uusia ja ennenkokemattomia annoksia. Miltä kuulostavat aamuyön grilliruokien klassikot vegaaniversioina, Härkispekkis ja Härkis Pita? Tai tuhdimpaan nälkään sopivat Mango Chipotle ja Roasted Garlic Härkis Burgerit?

Tarjolla vegaanista ruokaa ja gluteenittomia annoksia.

Ravintola Puistola

Paikallinen Ravintola Puistola tarjoaa BBQ lihaa, joka tarjotaan peruna- tai coleslaw-salaatilla.

Ravintola Zivago

Paikallisesta Ravintola Zivagosta voit ostaa seuraavia herkkuja: lohivarras, lime-kasvispaisto Mojo-Picon -kastikkeen kera, Porttobello-kirsikkatomaattivarras, Lime-kasvispaistos Mojo-Picon -kastikkeen kera.

ALUEEN PALVELUT

Monipuolisen ruokamaailman ja anniskelupalveluiden lisäksi alueella on myös muuta puuhaa. Alueella on mm. benji ja mahdollisuus tehdä ostoksia useissa kojuissa. Alueella on myös Sky Bar, jonka kyydissä pääset nautiskelemaan virvokkeista korkeuksiin. Sky Barin hinta on 15 €, hintaan sisältyy piccolokuohuviini. Korkeuksissa ollaan noin 15 min.

NIMMAROINNIT

TORSTAI 12.7.
16:15-16:45 Raptori
17:15-17:45 Roope Salminen & Koirat
19:15-19:45 Laura Voutilainen

PERJANTAI 13.7.
15:00-15:30 Neon 2

LAUANTAI 14.7.
17:00-17:30 Neljä Ruusua
19:00-20:00 Juha Tapio

TURVALLISUUS

Tapahtuman turvallisuuden hoitaa oululainen tapahtumaturvallisuuteen erikoistunut SESP Oy. Tapahtuman turvallisuuspäällikkönä toimiva Nikolas Pajunen on vastannut yli 15 vuoden aikana usean tapahtuman turvallisuus- ja pelastussuunnittelusta.

Merivalvonnasta vastaa Kiviniemen Meripelastusyhdistys. Kiviniemen Meripelastusyhdistys on hoitanut alueen festariturvaamista jo 10 vuoden ajan.

Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Mahdollisten onnettomuuksien varalta tapahtuma-alueella päivystää ensiapuryhmä. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille!

Omien alkoholijuomien ja mahdollisesti turvallisuutta vaarantavien esineiden tuominen tapahtumapaikoille on ehdottomasti kielletty.

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla.

Alueelle saa tuoda oman alkoholittoman juoman enintään 0,5 litran avaamattomassa muovipullossa tai pahviastiassa, esimerkiksi pillimehu. Alueella on vesipiste, joten voit täyttää omaa tyhjää vesipulloasi alueella. 1 alkoholiton juoma/asiakas. Kännyköiden, taskukameroiden ja kuulosuojaimien tuonti alueille on sallittu.

KIELLETYT ESINEET/ASIAT

- Järjestelmäkamerat, videokamerat, kuvaushelikopterit ja dronet (median kuvausluvat akkreditoinnin kautta etukäteen)
- Läppärit ja padit
- Sateenvarjot
- Omat alkoholijuomat
- Lasipullot ja -tölkit
- Metallipurkit
- Lemmikkieläimet tai huonekalut
- Huomioväriset, järjestyksenvalvojan liiviä muistuttavat vaatekappaleet tai asusteet
- Teräaseet, ilotulitteet, laserit tai muut vahingoittamiseen sopivat esineet tai asiat
- Selfiekepit
- Retkituolit

- Julisteiden, flyereiden, tms. jako alueella
- Yleisön käsien päällä "surffaaminen", eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty
- Liput ja banderollit (järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää lippujen ja banderollien tankojen ja keppien vieminen tapahtuma-alueelle)

Järjestyksenvalvojat suorittavat porteilla turvatarkastuksia.

ESTEETTÖMYYS

Pyrimme tarjoamaan kaikille yhtäläisen mahdollisuuden päästä nauttimaan festivaalitunnelmasta. Alueella on pyörätuolikatsomo sekä inva-wc:t.

Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Mikäli avustettava asiakas on ostanut VIP-lipun, huomioithan että VIP-lippuun sisältyvä ruoka ei sisälly avustajan lippuun. Ruokailun voi ostaa erikseen tapahtuman porteilta Check in -pisteestä. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Näkövammaisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti. Olemme mukana Ystävänkortti-toiminnassa www.ystavankortti.fi

Meillä käy myös vessapassi. Lisätietoa vessapassista täältä.

VALOKUVAUS

Festarialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat ja videokuvaajat.

Kuvia käytetään tapahtuman markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivulla www.suomipopfestivaali.fi. Myös media kuvaa festareilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä.

Päivittäessäsi kuviasi someen, muista käyttää hästägiä #suomipopfestivaali #suomipopoulu

LÖYTÖTAVARAT

Festivaalin aikana löytötavaroita voi kysyä narikasta. Löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalvelulle seuraavana tapahtuman jälkeisenä arkipäivänä. Puhelinpalvelu avoinna ma-pe 9-17, 0600 03392 (1.98€/min+pvm).

MAKSUVÄLINEET

Tapahtuma-alueella maksuvälineinä käy käteinen ja maksukortit. Joustavan asioinnin takaamiseksi suosittelemme varaamaan mukaan myös käteistä!

YHTEYSTIEDOT

KYSYTTÄVÄÄ?
Ota yhteys festarit(a)ncdpro.fi. Laita viestin aiheeksi Suomipop Festivaali Oulu.

MYYNTIPAIKAT
info(a)myyntipaikat.fi

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ
Sarianna Matikainen
sarianna.matikainen(a)nelonenmedia.fi

MARKKINOINTI
Sinikka Långström
sinikka.langstrom(a)nelonenmedia.fi

YRITYSYHTEISTYÖ
Valtteri Autero
valtteri.autero(a)ncdpro.fi
044 2407342

MEDIA
Taija Holm
taija.holm(a)propromotion.fi

Akkreditointi on avoinna täällä.

Kaikki oikeudet pidätetään.