FESTIVAALIALUE

Suomipop-festivaali järjestetään Kuusisaareessa, Oulussa.

SAAPUMISOHJEET

Oulu on helposti saavutettavissa linja-autolla, (matkahuoltoonnibus) junalla (Vr) tai lentokoneella (Norwegian, Finnair).

Kuusisaaren tapahtuma-alueen osoite on Raatintie, 90100 Oulu.

Oulun keskustasta sekä Oulun matkakeskuksesta tapahtuma-alueelle matkaa on noin 2 km.

Suosittelemme saapumaan tapahtuma-alueelle jalan, pyörällä tai julkisilla. Oulun joukkoliikenteen aikataulut löydät täältä.

Festivaalilla ei ole omaa pysäköinti- tai leirintäaluetta. Oulun keskustassa sijaitsee suuri parkkihalli, katso tarkemmat tiedot Kivisydämen parkkihallista täältäNallikarin Lomakylässä on sekä teltta-alue että caravan-alue. Matkaa Nallikarista Kuusisaareen on noin 3 kilometriä.

LIPUT JA RANNEKKEENVAIHTO

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin festivaalialueen portilla sijaitsevissa rannekkeenvaihtopisteissä. Rannekkeenvaihto aukeaa joka päivä tuntia ennen porttien aukaisua. Ranneke mahdollistaa väliaikaisen poistumisen alueelta. Rannekkeenvaihtopisteissä vaihdetaan aina kyseisen päivän rannekkeita, ei ennakkorannekkeenvaihtoa. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle asiakkaalle. Ranneke kiinnitetään aina asiakkaan käteen suoraan. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

IKÄRAJAT

Koko festivaalialue on K-18. Ikä on tarvittaessa pystyttävä todistamaan virallisella henkilöllisyystodistuksella.

Liput

Saapuminen

Pysäköinti

Majoitus