Ajankohtaista

SUOMIPOP FESTIVAALEJA EI JÄRJESTETÄ TÄNÄ VUONNA

Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat ainakin heinäkuun 2020 loppuun saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että Suomipop Festivaaleja Jyväskylässä ja Oulussa ei voida tänä vuonna järjestää. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä.

Meitä harmittaa suunnattomasti, mutta juuri nyt on keskityttävä tärkeimpään eli kansakuntamme terveyteen. Kotimainen musiikki auttakoon jokaista nyt näinä vaikeina aikoina, pidä sinäkin huoli läheisistäsi ja tietysti itsestäsi <3

MITEN TOIMIN 2020 LIPPUJEN KANSSA? 

Jos haluat juhlia ensi vuoden Suomipop Festivaaleilla, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tämän vuoden lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan myös Suomipop Festivaalille 2021, sille paikkakunnalle, johon lippu on ostettu. Suomipop Festivaalit juhlitaan taas Jyväskylässä Lutakonaukiolla ja Oulun Kuusisaaressa 15.-17.7.2021. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumasta julkaistaan mahdollisimman pian. 

Mikäli haluat palauttaa jo ostetun lippusi, lippurahat palautetaan asiakkaille sen lippukaupan toimesta, josta olet lippusi ostanut. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin lippukauppojen asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa. Lippurahojen takaisinhaku on tehtävä 31.7.2020 mennessä. Virallisina lippukauppoina ovat toimineet Tiketti ja Lippu.fi.

Suomipop Festivaalien nettisivuilta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin sisältäen lippupalautusten ohjeet ja linkit, tsekkaa osio täältä: www.suomipopfestivaali.fi/ukk 

Jos mieleen nousee kysymyksiä, joihin ei vielä vastausta UKK-osiosta löydy, niin laita meille somessa yksityisviestiä ja vastaamme mahdollisimman nopeasti. Viesteihin vastataan saapumisjärjestyksessä, viivettä saattaa välillä esiintyä, tarkistathan ensin UKK:n viimeisimmän version nettisivuilta ennen kysymyksen lähettämistä. Päivitämme nettisivujemme usein kysyttyjen kysymysten vastauksia kaiken uuden tiedon pohjalta.

Nyt koko Suomipop-perhe yhdessä vaikeiden aikojen yli kotimaisen musiikin voimalla ja haaveissa katseet kohti ensi kesää, Suomipop raikaa livenä jälleen 15.-17.7.2021!

Pidä huolta itsestäsi ja läheisistäsi ❤

Suomipop Festivaalien ohjelma valmis – luvassa Antti Tuiskun, Tehosekoittimen sekä kymmenien muiden ykköstähtien show’t

Suomalaisen musiikin ykkösnimet esiintyvät Suomipop Festivaaleilla Jyväskylässä ja Oulussa 9.-11.7. Tapahtuma järjestetään Jyväskylän Lutakonaukiolla ja Oulun Kuusisaaressa. Jyväskylässä juhlitaan jo 12. kerran. Oulussa tapahtuma järjestetään kolmatta kertaa.

Molemmilla Suomipop Festivaaleilla nähdään viime viikolla näyttävän paluun uudella albumilla tehnyt Antti Tuisku, pitkästä aikaa livenä koettava Tehosekoitin, kolme Emma-pystiä haalinut Lauri Tähkä, pop-tähti Anna Puu, rock-patruuna Apulanta, Live-Emmalla palkittu Vesala, Ikurin turpiini Popeda, pop-legenda Kaija Koo sekä ”Kun jatsia kuunneltiin” -teemalla keikkaileva Eppu Normaali pianistinaan Iiro Rantala. Ohjelmaa täydentävät rapin pioneeri ja juuri Jenni Vartiaisen kanssa ”Epäröimättä hetkeekään” -biisin julkaissut Elastinen, Anna Puun kanssa ”2020”-dueton julkaissut Olavi Uusivirta, bilekone Teflon Brothers ja laulaja-lauluntekijä Maija Vilkkumaa.

”On hienoa saada Antti Tuisku ja Tehosekoitin mukaan Oulun tapahtumaan. Tämä on ainoa mahdollisuus nähdä nuo kaksi kokoonpanoa Oulun seudulla kesällä. Kannattaa siis varata liput ennakkoon”, kommentoi Oulun Suomipop Festivaalin tuotantopäällikkö Krista Heinonen.

Tapahtumien lipunmyynti on ylittänyt järjestäjien odotukset. ”Ennakkomyynti on ollut ennätysvilkasta molemmilla festivaaleilla. Lippuja myytiin vuodenvaihteeseen mennessä kolminkertainen määrä edelliseen vuoteen verrattuna ja etenkin Suomipop Festivaali Jyväskylän VIP-liput ovat liikkuneet ennätysvauhtia”, kommentoi Jyväskylän Suomipop Festivaalin tuotantopäällikkö Anniina Havukainen. Jyväskylässä on laajennettu kävijäpalautteiden perusteella niin festivaalialuetta kuin VIP-aluetta. ”Pyrimme luomaan asiakkaille elämyksiä lipputyyppiin katsomatta eturivin artistien, loistavien palveluiden ja ensiluokkaisten tapahtuma-alueiden muodossa”, Havukainen jatkaa.

JYVÄSKYLÄN ESIINTYJÄT:
Torstai: Anna Puu, J. Karjalainen, Ellinoora, Olavi Uusivirta, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani
Perjantai: Tehosekoitin, JVG, Apulanta, Lauri Tähkä, Vesala, Kaija Koo, Eppu Normaali, SANNI, Popeda
Lauantai: Antti Tuisku, Teflon Brothers, Chisu, Elastinen, Jukka Poika & Band, Erin, Neljä Ruusua, Irina, Maija Vilkkumaa

OULUN ESIINTYJÄT:
Torstai: Apulanta, Elastinen, Eppu Normaali, Vesala, Maija Vilkkumaa, Suvi Teräsniska
Perjantai: Antti Tuisku, Teflon Brothers, Erin, Olavi Uusivirta, Irina, Jukka Poika & Band, Neljä Ruusua, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani
Lauantai: Tehosekoitin, Anna Puu, Lauri Tähkä, Kaija Koo, Popeda

Lipunmyynti:

www.tiketti.fi ja www.lippu.fi

Ikäraja: K-18

www.suomipopfestivaali.fi

www.facebook.com/suomipopfestivaali/

@suomipopfestivaali

#suomipopfestivaali #suomipopjyväskylä #suomipopoulu