FESTIVAALIALUE

Suomipop-festivaali järjestetään Kuusisaareessa, Oulussa.

Kuusisaaren tapahtuma-alueen osoite on Raatintie, 90100 Oulu.

SAAPUMISOHJEET

Oulu on helposti saavutettavissa linja-autolla, (matkahuoltoonnibus) junalla (VR) tai lentokoneella (Norwegian, Finnair).

Oulun keskustasta sekä Oulun matkakeskuksesta tapahtuma-alueelle matkaa on noin 2 km.

Suosittelemme saapumaan tapahtuma-alueelle jalan, pyörällä tai julkisilla. Oulun joukkoliikenteen aikataulut löydät täältä.

Festivaalilla ei ole omaa pysäköinti- tai leirintäaluetta. Oulun keskustassa sijaitsee suuri parkkihalli, katso tarkemmat tiedot Kivisydämen parkkihallista täältäNallikarin Lomakylässä on sekä teltta-alue että caravan-alue. Matkaa Nallikarista Kuusisaareen on noin 3 kilometriä.

PYÖRÄPARKKI

Saapuessasi pyörällä festarialueelle voit jättää sen Special Biken pyöräparkkiin, Raatin harjoituskentän keskustan päätyyn. Voit myös huollattaa pyöräsi pyöräparkissa Special Biken pisteellä. Pyörän pysäköinti pyöräparkkiin omalla vastuulla. Pyöräparkki on auki festivaalin aukioloaikojen mukaisesti. Special Biken piste on auki pyöräparkissa

Torstaina 11.7. klo 17.00-20.00
Perjantaina 12.7. klo 16.00-21.00
Lauantaina 13.7. klo 15.00-21.00

TILAPÄISET LIIKENNEJÄRJESTELYT

Tapahtuman aikana Tuiran ja Kuusisaaren väliset sillat on suljettu. Kulku ohjataan kiertoreittiä, katso kiertoreittikartta täältä. Kiertoreitti käytössä torstaina 11.7. klo 14.00-01.00, perjantaina 12.7. klo 12.00-01.00 ja lauantaina 13.7. klo 12.00 – 03.00. Muina aikoina sillat ovat käytettävissä.

IKÄRAJAT

Koko festivaalialue on K-18. Ikä on tarvittaessa pystyttävä todistamaan virallisella henkilöllisyystodistuksella.

Yli 70-vuotiaat vieraat pääsevät tapahtumaan veloituksetta.
Liput saa lipunmyyntipisteeltä henkilöllisyystodistusta vastaan. Lippuja on rajoitetusti.

LIPUT JA RANNEKKEENVAIHTO

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin festivaalialueen portilla sijaitsevissa rannekkeenvaihtopisteissä. Rannekkeenvaihto aukeaa joka päivä tuntia ennen porttien aukaisua. Ranneke mahdollistaa väliaikaisen poistumisen alueelta. Rannekkeenvaihtopisteissä vaihdetaan aina kyseisen päivän rannekkeita, ei ennakkorannekkeenvaihtoa. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle asiakkaalle. Ranneke kiinnitetään aina asiakkaan käteen suoraan. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

LIPUNMYYNNIN, NARIKAN, RANNEKKEENVAIHDON JA CHECK IN-PISTEEN AUKIOLOAJAT:

To 15.00-00.30
Pe 13.00-00.30
La 13.00-00.30

ENNAKKORANNEKKEENVAIHTO

Valkean kauppakeskus

Ti 12.00-16.00
Ke 12.00-16.00
To 12.00-16.00
Pe 11.00-16.00

Amarillo

Ti 16.00-20.00
Ke 16.00-20.00

 • Vaihdamme ennakkoon vain peruslippuja, kaikki vipit tulee vaihtaa passeihin ja rannekkeisiin tapahtuman check in-pisteellä.
 • Tiistaina, keskiviikkona ja torstaina voit vaihtaa ennakkopisteellä torstain päivärannekkeita ja 3 päivän perusrannekkeita.
 • Perjantaina voit vaihtaa ennakkopisteellä perjantain päivärannekkeet ja 2pv rannekkeen.

Lisätietoa yritys- ja ryhmälipuista täällä.

 

Liput

Festivaalin lippuja voit ostaa myös
Valkealinnan Lippukaupasta (Hallituskatu 11)
ja 
Limingantullin Prismasta (Nuottasaarentie 1).

Pysäköinti

Majoitus

Saapuminen

Ota paikallinen, oikea festarikyyti – ota OTAXI

Kulkeminen käy vaivattomasti paikallisen taksin kyydissä.
OTAXI on tunnettu, perinteinen ja paikallinen taksi, joka
palvelee ammattitaidolla. Hyppää kyytiin!

Aluekartta

NARIKKA

Sisääntulon yhteydestä löytyy narikka, johon voit jättää omaisuuttasi säilytykseen hintaan
3 €/käynti. Narikka aukeaa tuntia ennen porttien aukaisua.

TÖLKKIPANTTI

Festareilla on käytössä tölkkipantti. Tölkkipantti on 1 € ja maksun saa takaisin palauttaessaan tölkin myyntitiskeille tai tölkkipalautuspisteeseen.

MAKSUVÄLINEET

Tapahtuma-alueella maksuvälineinä käy käteinen ja maksukortit. Joustavan asioinnin takaamiseksi suosittelemme varaamaan mukaan myös käteistä!

NIMMAROINTI

Nimmareita jaetaan fanituotteiden myyntipisteellä. Nimikirjoitusten jaon aikataulu:

Torstai 11.7.
18.15-18.45 Neljä Ruusua

Perjantai 12.7.
14.30-15.00 Roope Salminen & Koirat

Lauantai 13.7.

15.00-15.30 Antti Ketonen
15.30-16.00 Laura Voutilainen

VIRALLISET JATKOT

Bileet jatkuvat vaikka festarialue sulkeutuu, sillä jatkot juhlitaan Suomipop Festivaalin virallisessa jatkopaikassa Viihdemaailma Ilonassa! Liput jatkoille myy Lippu.fi.

Suomipop Festivaali Oulun VIP-passilla ja -rannekkeella ilmainen sisäänpääsy virallisille jatkoille Viihdemaailma Ilonaan!

LÖYTÖTAVARAT

Festivaalin aikana löytötavaroita voi kysyä narikasta. Löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalvelulle seuraavana tapahtuman jälkeisenä arkipäivänä. Puhelinpalvelu avoinna ma-pe 9-17, 0600 03392 (1.98€/min+pvm).

ESTEETTÖMYYS

Pyrimme tarjoamaan kaikille yhtäläisen mahdollisuuden päästä nauttimaan festivaalitunnelmasta. Alueella on pyörätuolikatsomo sekä inva-wc:t.

Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Näkövammaisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti. Olemme mukana Ystäväkortti-toiminnassa www.ystavankortti.fi.

Mikäli avustettava asiakas on ostanut VIP-lipun, huomioithan että VIP-lippuun sisältyvä ruoka ei sisälly avustajan lippuun. Ruokailun voi ostaa erikseen tapahtuman porteilta Check in -pisteestä.

Meillä käy myös vessapassi. Lisätietoa vessapassista täältä.

RUOKAILU

SuomiPop tuo Ouluun mukanaan Suomen suosituimman festivaaliruokamaailman!

Nyt toista kertaa Oulussakin järjestettävä SuomiPop Festivaali tuo matkassaan kattauksen Suomen suosituimpia festivaaliruokia, kun Kuusisaareen kurvaa lukuisa joukko ruokarekkoja.

The (G)Rilli

Festarigrilli tarjoaa perinteisen festivaaliruoan jo yli 15 vuoden kokemuksella! Ruokateltastamme löydät grilliruokien klassikot – lihaisat makkaraperunat, suussa sulavat kanasetit ja kebabin talon omien kastikkeiden kanssa. Vai miltä kuulostaisi kesän ehdoton herkku, voissa paistetut kuusamolaiset neulamuikut?

Tarjolla laktoosittomia ja maidottomia annoksia.

American Burger Truck

Ruokarekkojen Ameriikan serkku, American Burger Truck, saapuu moottori jyristen paistamaan mehevimmät, maukkaimmat ja muhkeimmat burgerit mitä kaupungissa on nähty! Burgereidemme peruskivenä toimii ainutlaatuinen muhkea ja mehevä briossi, jonka täytämme toiveesi mukaan. Sämpylän välistä löydät kotimaisen pientuottajan Black Angus -rotukarjasta valmistetut pihvit, jonka lisäksi laitamme burgereihin talomme omat majoneesit, raikkaat ja rouskuvat kasvikset sekä suussa sulavat cheddarit. Rakkaudesta lajiin, teemme aitoon Ameriikan tapaan vain mahtavimpia burgereita!

Tarjolla laktoositonta ruokaa ja gluteenittomia annoksia.

Kariniemen Kanavaanari Food Truck

Kariniemen kotitilojen oma katuruokarekka saapuu Ouluun tarjoamaan Suomen suosituimmat kanaherkut Suomen suosituimman musiikin kanssa nautittavaksi! Kariniemen Kanavaanari Food Truck tarjoaa kanan ystäville valikoiman maukkaimpia kanaherkkuja niin pieneen kuin suureenkin nälkään aivan uudenlaisella otteella, aina 100% kotimaisesta kanasta. Tarjolla on artesaanibriossiin tehdyt mehevät kanaburgerit, tuliset wingsit, sormisyötävät ja raikkaat kanasalaatit talon omien kastikkeiden ja dippien kanssa.

Tarjolla laktoositonta ruokaa ja gluteenittomia annoksia.

Butcher’s Hot Dogs and More Food Truck

Hot Dog 2.0 – enemmän kuin nakkisämpylä! Päätimme tehdä hieman paremman version nakkisämpylästä ja niin New Yorkin katuruokaklassikko, hot dog, uudistui täysin käsissämme. Aloitimme valitsemalla hodareidemme pohjaksi pienleipomon kuohkean ja maukkaan sämpylän. Seuraavaksi korvasimme perusnakin valikoimalla Maakarit-artesaanimakkaroita. Lisäsimme sämpylän väliin myös laadukkaita lihoja, keittiömme kastikkeita ja makuja maailmalta – lopputulokseksi saimme joukon aivan uudenlaisia hot dogeja.

Tarjolla laktoositonta ruokaa ja gluteenittomia annoksia.

Kafferosteriet Löfbergs Street Café

Eurooppalaista tunnelmaa ja 112 vuoden kokemuksella tummaksi paahdettua kahvia tarjoilee Kafferosteriet Löfbergsin katukahvila. Hengähdä hetkeksi festarihumusta ja siirry sivummalle nauttimaan kuppi kuumaa ja herkullisia artesaanileipomon leivonnaisia. Ota hetki aikaa itsellesi ja nauti antaumuksella sinulle valmistamastamme kahvista.

Mexican Street Kitchen Food Truck

Heinäkuun kuumuudessa, lämpötilan lähennellessä hellelukemia maistuvat Väli-Amerikan helmen, Meksikon maut! Autenttiset, tuliset ja raikkaat maut Mexico Cityn parhaiden taquerioiden tapaan löydät Mexican Street Kitchen Food Truckista. Valitse tortillaasi täytteeksi chilillä ja paprikalla siivitetty mausteinen porsas tai pavuista muhennettu pehmeän tuhti vege ja jaa ystäviesi kesken jaettava nacholautasemme. Päästä Meksikon maut osaksi parasta kesäkokemustasi auringon laskiessa Oulun Kuusisaaressa!

Laktoosittomia, maidottomia, gluteenittomia ja vegaanisia annoksia.

BBQ House

Nyt Pohjois-Suomen oma Kansas Citykin pääsee nauttimaan Ameriikan herkuista SuomiPop Oulussa! Grilliravintolastamme nälkäiset juhlavieraat löytävät syvimmän etelän maut ja tuhdeimmat Amerikan herkut. Etelävaltioiden maukkaimmat barbequekastikkeet kohtaavat kotimaisen rypsiporsaan ja rapeaksi grillatun kanan, joita täydentävät grillatut tomaatit, perunalohkot ja raikas coleslaw-salaatti.

Maidottomia ja gluteenittomia annoksia.

Original Nordic Kalaravintola

Nordic Kalaravintola on tuonut kesäfiilistä ja kotimaisia kalaherkkuja tapahtumissa ja festivaaleilla jo yli kymmenen vuoden ajan. Kalakokkimme loihtivat useamman vuoden kokemuksella Ahdin antimista kesäiset ateriat niin pieneen kuin suureenkin nälkään. Pannulle on päätynyt mehevän muhevan Aura-juusto -lohi sekä iloisen herkulliset kuusamolaiset neulamuikut. Ei muuta kuin molskis ja syömään!

Vähälaktoosista ruokaa.

PITSERIA

Aitoa kiviuunissa paistettua pannupizzaa. Tarjolla pepperoni, tonnikala sekä kasvis vaihtoehto.

OHEISOHJELMA

Ehostuksia festarialueella tekee Elina K sekä VIP-alueella toimiva Sokoksen kauneuspiste. VIP-alueella festarikansaa viihdyttää taikuri-illusionisti Henri Kemppainen. 

Jos olet hurjapää, festarialueella voit kokeilla benjihyppyä tai ihmislinkoa! Herkuttelijoille festarialueelta löytyy metrilakua sekä jäätelöä. Terveellisiä herkkuja tarjoaa Marjex smoothiebaari.

SKUMPPAJOOGA

Kuusisaaren rannalla on mahdollisuus kokeilla supersuosittua Skumppajoogaa! Skumppajooga sopii kaikentasoisille harrastajille. Juoma on vapaavalintainen ja omakustanteinen.

Tunnit alkavat to 11.7. klo 19.00 ja pe 12.7. klo 17.00.

     

VALOKUVAUS

Festarialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat ja videokuvaajat.

Kuvia käytetään tapahtuman markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivulla www.suomipopfestivaali.fi. Myös media kuvaa festareilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä.

Päivittäessäsi kuviasi someen, muista käyttää hästägiä #suomipopfestivaali #suomipopoulu

ENSIAPU

Tapahtuman ensiavusta vastaa Suomen Punainen Risti. Aluekarttaan merkityn kiinteän ensiapupisteen lisäksi apua saa myös alueella kierteleviltä ensiapupartioilta.

TURVALLISUUS

Omien alkoholijuomien ja mahdollisesti turvallisuutta vaarantavien esineiden tuominen tapahtumapaikoille on ehdottomasti kielletty. Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla.

Alueelle saa tuoda oman alkoholittoman juoman enintään 0,5 litran avaamattomassa muovipullossa tai pahviastiassa, esimerkiksi pillimehu. Alueella on vesipiste, joten voit täyttää omaa tyhjää vesipulloasi alueella. 1 alkoholiton juoma/asiakas. Kännyköiden, taskukameroiden ja kuulosuojaimien tuonti alueille on sallittu.

Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Mahdollisten onnettomuuksien varalta tapahtuma-alueella päivystää ensiapuryhmä. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille!

Turvallisuudesta tapahtumassa vastaa SESP Oy, joka on tapahtumaturvallisuuden asiantuntija yli 20 vuoden kokemuksella. SESP Oy:n asiakkaita ovat mm. Oulun Kaupunki, Oulun Kärpät, Qstock, Fennovoima, Hiihtoliitto, Teatria, Suomen evankelisluterilainen kirkko ja Suomipop Festivaali Oulu.

KIELLETYT ESINEET JA ASIAT

Järjestyksenvalvojat suorittavat porteilla kaikille turvatarkastuksen.

 • Järjestelmäkamerat, videokamerat, kuvaushelikopterit ja dronet
  (median kuvausluvat akkreditoinnin kautta etukäteen)
 • Läppärit ja padit
 • Sateenvarjot
 • Omat alkoholijuomat
 • Lasipullot ja -tölkit
 • Metallipurkit
 • Lemmikkieläimet tai huonekalut
 • Huomioväriset, järjestyksenvalvojan liiviä muistuttavat vaatekappaleet tai asusteet
 • Teräaseet, ilotulitteet, laserit tai muut vahingoittamiseen sopivat esineet tai asiat
 • Selfiekepit
 • Retkituolit
 • Julisteiden, flyereiden, tms. jako alueella
 • Yleisön käsien päällä ”surffaaminen”, eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty
 • Liput ja banderollit (järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää lippujen ja banderollien tankojen ja keppien vieminen tapahtuma-alueelle)

YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot: festivaalit@nelonenmedia.fi
Muistathan mainita viestissäsi, että asiasi koskee
Suomipop festivaali Oulua.