Suomipop Festivaalien UKK - Useimmin kysytyt kysymykset

1. Miten 2020 jo ostettujen lippujen kanssa käy?

Suomipop Festivaalien 2020 –lippu kelpaa lippuna ensi vuoden Suomipop Festivaalille, sille paikkakunnalle, jonne lippu on ostettu. Mikäli haluat osallistua jo ostamallasi Suomipop Festivaalin -lipulla ensi vuoden tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset voimassa olevalla 2020 lipulla sisään 2021 Suomipop Festivaalille. Päiväliput ovat voimassa 2021 samana päivänä, mikä lipussa lukee.
Lippurahojen takaisinhaku on päättynyt 31.7.2020. Palautuksiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä lippukaupan asiakaspalveluun.

Tiketti: Tiketti on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta:
JYVÄSKYLÄ: www.tiketti.fi/suomipopjyvaskyla2020
OULU: www.tiketti.fi/suomipopoulu

Lippu.fi: Lippu.fi on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta:
JYVÄSKYLÄ: www.lippu.fi/suomipop-jyvaskyla
OULU: www.lippu.fi/suomipop-oulu

Lippukaupat palauttavat lipunhinnan, josta on vähennetty käsittely- ja mahdolliset toimitusmaksut.

2. Voitin liput 2020 tapahtumaan Suomipop Festivaalin some-kilpailusta tai tapahtuman omasta promosta, miten käy lipulleni?

Siirrämme kaikki Suomipop Festivaalin omasta somesta ja omista promoista (esim. JYPin pelistä) 2020 lipun voittaneet automaattisesti 2021 lipuiksi, saat lippusi sähköpostiisi 2021 toukokuussa, mikäli lippua ei sinulle ole vielä lähetetty. Tämä ei vaadi sinulta mitään toimia.

3. Voitin liput tapahtumaan ulkopuolisesta kisasta (joku muu kuin festivaalin oman somen kautta) esim radio Suomipop, yhteistyökumppani, joku muu. Miten lippuni kanssa käy?

Suomipop Festivaaleja ei järjestetä 2020, joten valitettavasti voittolippuja ei myöskään voida toimittaa.

4. Miltä näyttää Suomipop Festivaalit 2021?

Suomipop Festivaalit juhlitaan taas Jyväskylässä Lutakonaukiolla ja Oulun Kuusisaaressa 15.-17.7.2021. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumista julkaistaan mahdollisimman pian.

5. Mitä teen majoitusvarausten kanssa?

Festivaali ei korvaa peruuntuneita majoituskuluja. Olet saanut majoitusvarauksen ehdot varaamisen yhteydessä. Katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukselta ja ole yhteydessä majapaikkaasi.

6. Olen ostanut bussi- tai junaliput jo, miten toimin?

Festivaali ei korvaa peruuntuneita matkakuluja. Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot, katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi.