Suomipop Festivaalien UKK - Useimmin kysytyt kysymykset

MILLOIN TAPAHTUMA JÄRJESTETÄÄN SEURAAVAN KERRAN?

Suomipop Festivaalit juhlitaan taas Jyväskylässä Lutakonaukiolla ja Oulun Kuusisaaressa 15.-17.7.2021. Voit halutessasi näyttää tukesi Suomipop Festivaalille ja näiden tulevaisuudelle ostamalla festivaalilipun jo nyt. Lämmin kiitos jokaiselle!

MITEN VARMISTATTE, ETTÄ SUOMIPOP FESTIVAALILLE JYVÄSKYLÄÄN JA OULUUN ON TURVALLISTA TULLA?

Tapahtumiin on vielä aikaa ja teemme suunnitelmallista työtä tapahtumien turvallisuuden ja turvallisuuden tunteen lisäämiseksi. Tulemme kesällä 2021 tehostamaan erityisesti alueellista siivousta. Lisäämme tapahtumiin käsien desinfiointipisteitä ja pintojen desinfiointia maksimoidaan. Teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja suunnittelemme toimintojamme viranomaisohjeistusten mukaisesti. Nelonen Media Live on vastuullinen tapahtumajärjestäjä, ja tärkein prioriteettimme on huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

MILLOIN LIPUNMYYNTI ALKAA?

Osa pääsylipuistamme on jo myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi. Lisää lipputyyppejä tulee myyntiin loppuvuoden aikana.

ENTÄ JOS SUOMIPOP FESTIVAALIA JYVÄSKYLÄSSÄ TAI OULUSSA EI JÄRJESTETÄ 2021?

Mikäli viranomaismääräyksestä tapahtumaa ei järjestettäisi 2021, lippusi kävisi tässä tapauksessa sellaisenaan Suomipop Festivaalille 2022 sille paikkakunnalle, jonne lippu on ostettu. Halutessasi voisit myös vaihtaa lipun Nelonen Media Liven lahjakorttiin, ja päättää myöhemmin lipputyypin, johon haluat lahjakortin summan käyttää. Voisit myös halutessasi saada lippurahasi takaisin lippukauppojen palautusjärjestelmien kautta.

Tarkemmat ohjeet lippuohjeista päivitetään nettisivuille, mikäli tapahtumaa ei järjestettäisi 2021.

MIKSI YHTEYSTIETOJANI KERÄTÄÄN?

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

MILLOIN SAAMME KUULLA ARTISTIJULKAISUJA?

Suomipop Festivaalien ensimmäiset artistit on jo julkaistu ja lisää ohjelmaa julkaistaan loppuvuoden aikana.

VIELÄKÖ ON VIP-LIPPUJA JÄLJELLÄ?

Suomipop Festivaali Jyväskylän vapautuneet VIP-liput tulevat myyntiin loppuvuodesta. Lippuja on jäljellä rajallinen määrä. Suomipop Festivaali Oulun VIP-liput tulevat myyntiin niin ikään loppuvuodesta.